Moge de beste winnen!

Onze content en branding organnisatie is trots om te hebben samengewerkt met Men Universe, een internationale modellenwedstrijd voor mannen van over de hele wereld. Onze rol was om het complete evenement te lanceren en te zorgen voor een succesvolle uitvoering.

We zijn begonnen met het opzetten van een sterke merkidentiteit voor Men Universe, waardoor het evenement zich kon onderscheiden van andere modellenwedstrijden en een herkenbaar merk werd. We ontwikkelden een logo en een visuele identiteit die de kracht, schoonheid en diversiteit van de mannelijke modellen weerspiegelden die deelnamen aan de wedstrijd.

Vervolgens hebben we ons gericht op de marketing en promotie van het evenement. We creëerden een volledige campagne met advertenties, persberichten, social media-posts en e-mailmarketing om zoveel mogelijk mensen te bereiken. We werkten samen met influencer-agentschappen om de buzz over Men Universe te vergroten en de wedstrijd onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

We waren ook verantwoordelijk voor de organisatie van het evenement zelf. We hebben de locatie, de podiumopstelling en de verlichting en geluidseffecten gepland en gecoördineerd. We hebben ook gezorgd voor de logistiek, het vervoer en de catering voor de deelnemers en de jury.

Tijdens het evenement hebben we live-updates gedeeld op social media en hebben we ervoor gezorgd dat alles soepel verliep, zodat de deelnemers en het publiek een fantastische ervaring hadden.

Herpertz
360 Healthclub
Glass Swing
Top Kunstgras
Men Universe
Guy Smeets
Toren 7